יום שישי, 8 במאי 2015

שבועות בפתח רוצים מתכון שכל הילדים אוהבים?

חברת "תומר" משיקה סדרת מוצרי פרימיום חדשה בשוק המטבע האיטלקי
שכדאי להכיר תחת המותג LA PASTA קנלוני,לזניה,ניוקי,רטבים לפסטה,סדרת מוצרי
עגבניות ועוד, במחירים מפתיעים לצרכן ואיכות שאינה מתפשרת.
הסדרה כוללת מגוון של 12 מוצרים:
קנלוני,לזניה,ניוקי ב-4 טעמים,סדרת רטבי העגבניות ב-3 טעמים,
מוצרי עגבניות שלמות וחתוכות,ומחית עגבניות קלה.
המוצרים החדשים מצטרפים לסדרת הפסטות שהשיקה "תומר"
לאחרונה תחת המותג החדש, LA PASTA .
אני קיבלתי להתנסות קנלוני פסטה מחיטת דורום סמולינה למילוי,
בדרך כלל אני מכינה תערובת של בשר טחון מטוגן, תבלינים, עגבניות
מרוסקות,פטרוזיליה קצוצה, ומכינה מילוי לקנלוני.
לאחר המילוי שמה מעל רוטב עגבניות מוכן לפסטה ולתנור,
פתרון מצויין לארוחת הצהריים.
הקנלוני פסטה מסדרת מוצרי הפרימיום החדשה של המותג
גלילי פסטה איכותיים למילוי, עשויים מקמח סמולינה מחיטת דורום.
במגוון המוצרים החדשים בסדרת LA PASTA:
קנלוני - גלילי פסטה איכותיים למילוי, עשויים מקמח סמולינה מחיטת דורום.
מחיר: 8 ₪ לאריזה של 250 גרם. כשרות - בד"צ בית יוסף.
לזניה - דפי פסטה להכנת לזניה, עשויים מקמח סמולינה מחיטת דורום.
מחיר: 10 ₪ לאריזה של 500 גרם. כשרות - בד"צ בית יוסף.
המתכון שלי ללזניה שכל הילדים אוהבים
רכיבים »
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 בצל
2 ביצים
70 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
100 גרם גבינת פטה בולגרית מגוררת
2 גביעי קוטג'
1 קופסת אטריות ללזניה
2 שיני שום
מלח
פלפל שחור
קורט סוכר
בזילקום טרי
אורגנו
אופן ההכנה »
הכנת רוטב העגבניות:
חותכים את הבצל לחתיכות דקות, מוסיפים למחבת שמן זית ומטגנים עד להזהבה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, וממשיכים לבשל על אש בינונית.
את שתי שינים השום כותשים ומוסיפים לרוטב.
מוסיפים מלח, סוכר, פלפל, ואורגנו לפי הטעם.
ממשיכים לבשל את התערובת עד לנקודת רתיחה, ולאחר מכן מורידים מן האש.
*אפשרות - על מנת לקבל את המרקם האחיד ללזניה יש לטחון את הרוטב במעבד מזון (לא חייב).
הכנת תערובת הגבינה:
מערבבים בקערה את הביצים, הקוטג' ו50 גרם גבינת פרמז'ן.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי (כדאי בכמות מעטה..).
הרכבת הלזניה:
בתבנית מרובעת, מסדרים שכבה של אטריות שיכסו את כל התבנית.
יוצקים מתערובת הגבינה ומרוטב העגבניות (שליש מכל אחד) ומשטחים באופן שווה ואחיד על אטריות הלזניה.
מכסים בגבינת הפטה הבולגרית שהכנו מראש, ברפרוף (לא לכסות הכל - במגע קל).
באותו האופן של 1,2,3 חוזרים פעמיים נוספות.
ולסיום מפזרים את מה שנשאר מגבינת הפרמז'ן לתוצאה מקסימלית של הלזניה.
ניוקי - סדרת ניוקי (כופתאות) בטעם ביתי, המוצעים ב- 4 סוגים:
ניוקי תפוחי אדמה, תפוחי אדמה עם תרד, ניוקי המשלב 3 צבעים -תפוחי אדמה,
תפוחי אדמה עם תרד, ותפוחי אדמה עם עגבניות, וכן גם מיני-ניוקי תפוחי אדמה.
מחיר: 10 ₪ לאריזה של 500 גרם. כשרות - באישור הרבנות.
רוטבי עגבניות לפסטות ב- 3 טעמים מעולים:
רוטב עגבניות עשיר קלאסי, רוטב עגבניות עם שום קלוי על האש,
ורוטב עגבניות עם בזיליקום. מחיר: 15 ₪ לצנצנת של 680 גרם.
כשר פרווה בהשגחת ה-O.K. ובאישור הרבנות הראשית.
מוצרי עגבניות איכותיים, הכוללים 2 סוגים:
עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות ועגבניות חתוכות במיץ עגבניות.
מחיר: 5.50 ש"ח לקופסא של 400 גרם.
המוצרים מוצעים גם במארזי שלישייה במחיר של 15 ₪ למארז.
כשרות: בד"צ אגודת ישראל.
מחית עגבניות קלה - עשויה מעגבניות ותוספת מלח.
מוצעת בצנצנת נוחה לשימוש. מחיר: 10 ש"ח לצנצנת של 690 מ"ל.
כשרות בד"צ אגודת ישראל.


להשיג ברשתות השיווק.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה